top of page

Young Ninja Group (ages 3-5)

Public·23 members

Жіночі брюки в окремій категорії

Планую придбати нові брюки, але хочу одразу бачити всі варіанти на одній сторінці. Не дуже зручно переходити між різними категоріями, якщо цікавить конкретний тип виробу. Мені важливо мати можливість порівняти фасони та довжину без зайвих переходів. Фото кожної моделі для мене мають велике значення, адже саме вони допомагають оцінити посадку. Хочу спокійно переглянути весь перелік і вибрати найбільш відповідний варіант. Було б зручно, якби всі брюки були зібрані в окремому розділі каталогу. Якщо хтось уже переглядав такий каталог, поділіться досвідом.

5 Views
Madina Tarin
Madina Tarin
12 hours ago

Я користувалася розділом https://25union.com.ua/katalog/bryuky/, де всі моделі брюк зібрані разом. Було зручно переглянути весь асортимент без відкриття інших типів одягу. У межах сторінки можна побачити варіанти різного фасону та довжини. Кожна позиція має фото, що дозволяє порівняти кілька моделей між собою. Я переглянула весь перелік і змогла спокійно визначитися з потрібним варіантом. Такий формат робить процес вибору більш організованим. У підсумку пошук став простішим і більш впорядкованим.

bottom of page